konfirmationsfest i middelfart

Konfirmationsfest

Hos Comwell Middelfart lægger vi gerne hus til dit brag af en konfirmationsfest!

Vi står klar til at hjælpe med professionel vejledning og perfekt betjening, så du er sikker på, at din fest bliver en succes. Maden er helt i top med sæsonens bedste råvarer, og vi serverer fristelser fra vinens verden
Vi tager hensyn til alle, og laver gerne både voksenmenuer og børnemenuer eller buffet. Så der er tid til at fejre dagens konfirmand. Der er mulighed for at benytte vores pool, eller tage en bold med og spil en kamp på vores fodboldbane. 
Vi tilbyder flotte festlokaler med plads fra 20-100 gæster. Om I tager hjem efter middagen eller vil have det hele serveret fra velkomst til natmad, bestemmer I. 
 

Kontakt vores FestDesignere , tel 6341 8100 og hør nærmere om dine muligheder

”STOOOR tak for en fantastisk dag med dejligt personale, dejlige faciliteter og lækker mad.I gjorde dagen til noget helt særligt for alle. Katrine glædede sig specielt over bordpynten, som var præcis, som hun havde ønsket det. Som forældre og værter glæder vi os over, hvor elegant og gnidningsløst I hjalp os med at gøre konfirmationen til en rigtig god oplevelse for Katrine og vores gæster, som også roser stedet, maden og personalet”.

 

 
Bente og Torben Foged