bryllup og bryllupsfest i middelfart

Bryllupsfester/Fester

På Comwell Middelfart har vi stor erfaring med bryllupsfester og fester generelt, og vi ved, hvad der skal til for at jeres store dag bliver noget helt særligt.

Vores FestDesigner og restaurantchef hjælper jer sikkert igennem de mange små og store valg og sikrer at dagen forløber som ønsket. Detaljerne planlægges i god tid, så tidsplan, bordopstillingen, menu osv. afspejler Jeres ønske og forestilling om Jeres store dag. 
Når I vælger at holde bryllup på Comwell Middelfart, kan I trygt overlade tøjlerne til os og fokusere på jeres gæster og hinanden. 

Skal I samle gæster fra både øst og vest er placeringen af Comwell Middelfart midt i landet perfekt, og uanset hvor mange I bliver, har vi et lokale, der passer til jer. 
Jeres fest slutter ikke før alle er gået i seng, og det sker at gæsterne ser solen står op igen..
Vi kan naturligvis også tilbyde overnatning til jer og jeres gæster, så I kan slutte festen med en hyggelig morgenmad næste dag. Der er naturligvis en suite til brude/værtsparret uden beregning. 

Vi glæder os til at gøre jeres dag til noget helt særligt!

Kontakt vores FestDesignere , tel 6341 8100 og få gratis hjælp til jeres bryllupsfest eller fest! 
 

"I sommeren 2011 dannede Comwell rammerne for vores bryllupsfest. Vi havde en fremragende fest, hvor alt kørte efter bogen. En af grundene til, at vi valgte Comwell, var hotellets fine festlokale med udsigt over Lillebælt og de to broer samt gode anbefalinger fra familie og venner om maden. Sidstnævnte kom i aller højeste grad til at holde stik. Menuen var både delikat og velsmagende. Serviceniveauet var desuden helt i top lige fra festens start i hotellets lounge lørdag eftermiddag til morgenbuffeten dagen derpå. Vi kan derfor på det varmeste anbefale Comwell til andre".

Heidi & Søren Højberg

Menuinspiration

Se vores menuer og få inspiration til din fest eller selskab