type-image

Samlet pris fra 2394 DKKfor 2 personer

Søg ophold

Ankomst
19 feb
2019
Ændre dato
Afrejse
23 feb
2019
Ændre dato
Vælg antal værelser
værelse 1
Voksne
1
+ -
Børn (2-11 år)
0
+ -
Børn (0-2 år)
0
+ -

Sommertilbud - Ingen Planer

Noget af det bedste ved at komme lidt væk hjemmefra er, at man kan sove længe, være impulsiv og gøre lige dét, man har lyst til - hvornår man vil. Nogen ville kalde det en miniferie; vi kalder det ’Ingen Planer’. Bestil fire overnatninger på Comwell Middelfart, så får du den sidste nat gratis. Vores lækre morgenbuffet med hjemmelavede specialiteter er selvfølgelig inkluderet. 

Comwell Middelfart byder på aktiviteter for hele familien. Vi har fitnessrum og der er grønne plæner omkring hotellet med en lille fodboldbane. I sommerferien tilbyder vi børn og barnlige sjæle gratis slush ice og hoppeborg hver dag mellem kl. 09.00-17.00. Alle børn får Comwell-feriepenge, der kan bruges til legetøj i receptionen. Vi afholder også en daglig tegnekonkurrence, hvor vindertegningen hænges op i receptionen. Desuden er der løbe- og cykelruter tæt ved hotellet i et dejligt skovområde.

Bevæger man sig lidt uden for hotellet byder Middelfart og området omkring på mange spændende aktiviteter, f.eks. en tur på vandet for at se marsvin - verdens mindste hval. Ellers er det oplagt at gå en tur ned til Lillebælt eller ind til Middelfart, der har mange hyggelige butikker og serveringssteder. Området byder også på familievenlige strande, som ligger inden for få minutters kørsel. Er humøret til den helt store familieoplevelse, kan du nemt og hurtigt komme til Legoland, Givskud Løvepark, H.C. Andersens Hus eller på hvalsafari, hvor skipper giver hvalgaranti.

Plads til hele familien
Hotellet har 140 værelser, hvoraf de 27 er specielt velegnet til familier. De er særlig store, og der er plads til op til fire personer. Alle værelser har enten terrasse eller balkon.

Prisen på opholdet varierer alt efter valg af ankomst- og afrejsedato og gælder for ophold i perioden 15. juni - 12. august 2018.

Gratis for børn
På Comwell Kolding, Comwell Rebild Bakker og Comwell Middelfart er overnatning og morgenbuffet gratis for børn mellem 3-11 år. Tilbuddet gælder for op til to betalende voksne og maks. 2 børn.

Vil du spare penge på dit ophold?
Som Comwell Club-medlem får du 18% rabat på normalprisen. Se Comwell Club-tilbud lige her.

Tilbuddet indeholder

  • 4 x overnatninger
  • 4 x morgenbuffet

Hoteller

Læs mere om de forskellige hoteller

Comwell Hotel Aarhus Læs mere
 
Comwell Hotel BorupgaardLæs mere
 
Comwell Hotel HolteLæs mere
 
Comwell Hotel Hvide Hus AalborgLæs mere
 
Comwell Hotel Kellers ParkLæs mere
 
Comwell Hotel KoldingLæs mere
 
Comwell Hotel KongebrogaardenLæs mere
 
Comwell Hotel KorsørLæs mere
 
Comwell Hotel Køge StrandLæs mere
 
Comwell Hotel MiddelfartLæs mere
 
Comwell Hotel Rebild BakkerLæs mere
 
Comwell Hotel RoskildeLæs mere
 
Comwell Hotel SorøLæs mere
 
Comwell Hotel SønderborgLæs mere
 
Varbergs KusthotellLæs mere