type-image

Samlet pris fra 2396 DKKfor 2 personer

Søg ophold

Ankomst
19 feb
2019
Ændre dato
Afrejse
21 feb
2019
Ændre dato
Vælg antal værelser
værelse 1
Voksne
1
+ -
Børn (2-11 år)
0
+ -
Børn (0-2 år)
0
+ -

Miniferie (3 dage/2 nætter)

Comwell Middelfart ligger centralt placeret i landet tæt på skov og strand. Udover den skønne og praktiske beliggenhed kendetegnes hotellet allerbedst for den varme og hyggelige atmosfære og de professionelle medarbejdere, hvis fornemste opgave er at få jer til at føle jer velkomne.

Vores køkken står for udsøgt gastronomi, og fra restaurant Udsigten kan du nyde det smukke vue over Lillebælt. I a la carte restauranten Trésor er der ild i pejsen og vin på køl. Før eller efter middagen kan du nyde en god kop kaffe eller en drink i vores bar eller på terrassen foran hotellet med udsigt til broen.

Comwell Middelfart byder på aktiviteter for hele familien. Der er grønne plæner omkring hotellet med en lille fodboldbane. Desuden er der løbe og cykelruter tæt ved hotellet i et dejligt skovområde.

Pr. 1/1-2017 tilbyder vi et nyindrettet motionsrum. I samme moment nedlægges sauna og pool området – vi henviser til Strib Svømmehal eller Fredericia Svømmehal

Bevæger man sig lidt udenfor hotellet byder Middelfart og området omkring på mange spændende aktiviteter, f.eks. en tur med en af turbådene for at se marsvin - verdens mindste hval. Ellers er det oplagt at gå en tur ned til Lillebælt og ind til Middelfart by med den flotte havnefront og de hyggelige gamle gader eller besøg, en af de familievenlige strande, som ligger indenfor få minutters kørsel. 

Er humøret til den helt store familieoplevelse, kan man nemt og hurtigt komme til Legoland, Givskud Løvepark, H. C. Andersens hus, eller på Hvalsafari, hvor Skipper giver hvalgaranti.

Vores flotte lyse værelser er velindrettede og indbyder til afslapning. Af de 124 værelser er de 44 specielt velegnede til familier. De er særligt store, og der er plads til op til fire personer. Alle værelser har enten terrasse eller balkon.

 

Tilbuddet indeholder

  • 2 x 3-retters menu eller buffet - efter køkkenchefens valg
  • 2 x Overnatning
  • 2 x Stor morgenbuffet

Hoteller

Læs mere om de forskellige hoteller

Comwell Hotel Aarhus Læs mere
 
Comwell Hotel BorupgaardLæs mere
 
Comwell Hotel HolteLæs mere
 
Comwell Hotel Hvide Hus AalborgLæs mere
 
Comwell Hotel KoldingLæs mere
 
Comwell Hotel KorsørLæs mere
 
Comwell Hotel Køge StrandLæs mere
 
Comwell Hotel MiddelfartLæs mere
 
Comwell Hotel Rebild BakkerLæs mere
 
Comwell Hotel RoskildeLæs mere
 
Comwell Hotel SorøLæs mere