firmafest på comwell middelfart

Skal du holde fest?

Din forespørgsel er ganske uforpligtende.

Vælg hotel at forespørge på

Firmafest

Comwell Middelfart lægger rammer til alle typer firmafester. Vi har stor erfaring med at arrangere fest og farver, og kun få steder i landet finder I så store og fleksible rammer som på Comwell Middelfart.

Hotellet kan rumme helt op til 400 personer til fest samt 300 overnattende gæster. Og skal I samle medarbejdere fra nord, syd, øst og vest er beliggenheden midt i landet og i kort afstand til motorvejen perfekt. 

Vores store udendørs arealer giver derudover mulighed for at lave holdaktiviteter, og på gåben er der kun 5 min til Lillebælt.

Vi har mange års erfaring med både små og store firmafester, og vi kommer meget gerne med forslag og idéer til menu, underholdning m.v.

Fester i forlængelse af en generalforsamling, et seminar eller andet.

Temafester

Skal I holde temafest, kan vi naturligvis også arrangere det - lige fra Westernfest til forbudstidens Chicago. Vi hjælper meget gerne med idéer, forslag til menuer, underholdning, udsmykning med videre. Fortæl os om jeres ønsker, så finder vi i fællesskab en løsning.

Din personlige kontaktperson fra første henvendelse gør, at du faktisk kun skal overveje, hvor mange gæster der skal med, så tager vi hånd om resten.

Kontakt vores FestDesignere , tel 6341 8100 og få et uforpligtende tilbud.

Aktiviteter

Ønsker I at krydre jeres firmafest med en aktivitet, er stort set alt muligt. Vi har mange års erfaring med planlægning af events og hjælper meget gerne med inspiration og planlægning. 

Vi samarbejder med en række forskellige udbydere af aktiviteter og har blandt andet hjulpet med at arrangere teambuildingøvelser, øl- og vinsmagninger samt herlige aktiviteter på Lillebælt.

Send en forespørgsel via linket øverst på siden eller kontakt vores FestDesignere , tel 6341 8100 og fortæl om jeres ønsker, så finder vi i fællesskab frem til det perfekte arrangement for jer.